Milyen röviditalok vannak, amik nem okoznak 'melegséget'?
Figyelt kérdés
Szóval amit ha megiszok, nem fogok megpusztulni, m olyan melegem lesz tőle, de azért mégis hat. Vagy ez inkább fikció már?2011. jan. 6. 21:22
1/7 A kérdező kommentje:
De elbaszott egy kérdés :D
2011. jan. 6. 21:22
2/7 anonim válasza:
Nincs a kérdéssel semmi gond, érthető.
A rövidek erős perifériális értágítók, ezért a melegség érzet, csak az alkohol százalékuktól függ a hatásuk.
Igyál hozzájuk valami szénsavas kísérőt, esetleg pezsgőt, akkor egy kevés is hatni fog.
3/7 A kérdező kommentje:
Okés, köszi. Majd kipróbálom! ;)
2011. jan. 6. 21:53
4/7 Phoney válasza:
Szerintem nincs olyan, de ha lezömpölsz mellé fél liter hideget, akkor az elvileg megoldja. Fél liter víz egyébként is jól jön 1-1 feles mellé, kiszáradás-ügyben.
5/7 anonim válasza:
Érdekes, nekem az erősebb italoktól (pálinka, jäger, vodka...) nem szokott melegem lenni. Viszont, ha valami likőrt iszom, vagy ilyen tipikus női piákat mint a cherry vagy a martini,attól pillanatok alatt melegem lesz.
6/7 rush69 válasza:
A cherry elvileg vérképző hatású
7/7 A kérdező kommentje:
Rájöttem h elég nekem valami kvésbé tömény is. Bor, pezsgő pl :D Ha meg mégse akkor vodka.
2011. febr. 8. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!