Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kávét lehet inni berúgás előtt?

Kávét lehet inni berúgás előtt?

Figyelt kérdés
Mert azt hallottam, hogy másnaposságra jó... De ha berúgás előtt iszom mi lesz?:D
2010. dec. 31. 13:22
 1/4 anonim válasza:
jézus de szánalmas. 16 éves kis csíra, aki azt hiszi menő lesz attól, hogy a sárga földig issza magát (és persze 1 sörtől már be van rúgva...)
2010. dec. 31. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló szerintem még szánalmasabb, valószínűleg még 16 sincs.

Szilveszter van, ilyenkor mindenkitől csak azt hallani, hogy illik berúgni.

A kérdésre sajnos nemtudom a pontos választ, de szerintem semmi különleges nem történik.

2010. dec. 31. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Első válaszoló:ha igazat is írtál,a mai 16 évesek nem igen rúgnak be 1 sörtől.Mellesleg hogy a kérdésre válaszoljak:semmi bajod sem lesz :)
2010. dec. 31. 15:26
 4/4 anonim válasza:
dehogy nem lesz! 1x énis bejátszottam ezt az ivás előtti kávét, amint berugtam egy agresszív szőrös uborka jött ki belőlem, nem mondom hol, és rátámadt a haverjaimra :( 2-en élték túl. Azóta tudjuk: kávét csak pia után.
2011. jan. 16. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!