Kávét lehet inni berúgás előtt?
Figyelt kérdés
Mert azt hallottam, hogy másnaposságra jó... De ha berúgás előtt iszom mi lesz?:D2010. dec. 31. 13:22
1/4 anonim válasza:
jézus de szánalmas. 16 éves kis csíra, aki azt hiszi menő lesz attól, hogy a sárga földig issza magát (és persze 1 sörtől már be van rúgva...)
2/4 anonim válasza:
Az előző válaszoló szerintem még szánalmasabb, valószínűleg még 16 sincs.
Szilveszter van, ilyenkor mindenkitől csak azt hallani, hogy illik berúgni.
A kérdésre sajnos nemtudom a pontos választ, de szerintem semmi különleges nem történik.
3/4 anonim válasza:
Első válaszoló:ha igazat is írtál,a mai 16 évesek nem igen rúgnak be 1 sörtől.Mellesleg hogy a kérdésre válaszoljak:semmi bajod sem lesz :)
4/4 anonim válasza:
dehogy nem lesz! 1x énis bejátszottam ezt az ivás előtti kávét, amint berugtam egy agresszív szőrös uborka jött ki belőlem, nem mondom hol, és rátámadt a haverjaimra :( 2-en élték túl. Azóta tudjuk: kávét csak pia után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!