Mivel isszak a jägermaistert? Tonikkal?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 21:32
1/12 anonim válasza:
ha nagyon ki akarok cseszni magammal, akkor 4 feles jégert higítok egy három decis pohárban kólával. amúgy a gyomrodtól és a hangulatodtól függ. felessel is működik, nem "viszki-kóla", hanem jéger kóla lesz belőle :) BUÉK:D
2/12 anonim válasza:
Jegest tonikkal? Én még nem hallottam róla. Személy szerint jól behűtve töményen. Egyik legjobb pia. Én nem rontanám el, hogy bármit is beleöntenék. De te tudod.
4/12 Tinker Bell válasza:
Jagert? Tisztán, jól lehűtve!
5/12 anonim válasza:
Csakis jéghidegen,magában.Colával tonikkal?Jézusom mi az?
6/12 anonim válasza:
Jägert hígítani vétek.Az tisztán jó.:)
Ha mindenképpen keverni akarod akkor max kólával.
7/12 anonim válasza:
első vagyok, hadd szabadkozzam :)
aki hígítani akarja, úgysem szereti, ezért adtam a tippet. tényleg tisztán a legfinomabb, de ha kevered, kólával tedd, az megy együtt.
8/12 anonim válasza:
Jáger narancs juicével !A cég aki a jágert forgalmazza ,csinál promociókat,és ott mindig juicével kínálják !
9/12 anonim válasza:
Én a jägert csak tisztán iszom. A legjobb ital, miért rontanám el?
Az egyik haverom mindig energiaitallal issza, ez a röpülő szarvas. Én nem szeretem, de izlés kérdése.
10/12 anonim válasza:
Fliegende Hirsch....energiaitallal nagyon jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!