A szédelgés után mi jön?
Még többet beszélsz, még érthetetlenebbül, jöhet még eufória, aztán utána már a hányás fetrengés remegés és egyéb maradandó élmények:)
Egyszer úgyis kipróbálod gondolom, de kb addig érdemes elmenni amíg elmentél.
Tudod, a dal is megmondja:
"A lábamon alig-alig-alig,
mégis elhányok a falig" :)
Inkább ne próbáld ki, maradj meg a jókedv-stádiumban.
hát én egyszer tovább mentem, az történt, hogy olyan dolgokat mondtam ki, amiket nem akartam, de nem emlékeztem rá, csak másnap mondták...
illetőleg volt egy másik eset, amikor "továbbmentem", akkor fájni kezdett a hasam és rosszul éreztem magam, ezért lefeküdtem aludni, és reggel, amikor felkeltem, egy kicsit még mindig rosszul voltam.
meg az egyik barátnőm egyszer ivott velem és hányt, pedig ugyan annyit ivott, mint én, pedig én attól be se rúgtam... nem gondoltuk, hogy neki baja lesz tőle :-(
Leírok még egy sztorit is: Egyik barátnőm ünnepelte a szülinapját. Ittunk rendesen. Egyszer csak azt veszem észre, hogy Sz. ülve alszik az asztal mellett, néha kinyitja a szemét, hányik, majd vissza. Közben remeg.
Na ekkor józanodtam ki teljesen, ott ültünk mellette, etettük ropival és itattuk ásványvízzel. Félelmetes volt, nagyon megijedtünk.
Nagyon kell vigyázni a piálással, nem kívánom senkinek sem ezt az élményt!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!