Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vett már valaki 100% agávé...

Phoney kérdése:

Vett már valaki 100% agávé tequilát?

Figyelt kérdés

Melyiket ajánlod, amit itthon is lehet kapni? Olyan érdekel, ami sózás nélkül (magában) is finom.

Láttam Sierra silvert, meg El Jimadort (7 és 5 e Ft, talán).

Megj.: nem az "ismert" sima Sierra silverre gondolok, az nem 100% a., az pancsolt.

2010. dec. 28. 22:47
 1/4 mimosa válasza:
oh jeh! Igen én már ittam, amiben hernyó van azt általában mezcal-nak hivják nem tequilának, de isteni finom. Ha elérhető áron akarsz finom tequilát inni, a José Cuervo márkát ajánlom, nem drága és finom. Ha az nem izlik akkor a méreg drága mezcal sem fog. Talán még az 1800 márka is fellelhető magyarországon, ami kimondottan jó.
2010. dec. 31. 23:14
 2/4 A kérdező kommentje:

A mezcal és a tequila két különböző ital (másféle agávéból van), a kukac meg parasztvakítás...a jobbakba nem tesznek.

Az 1800-at már nézegettem magyar webshopban, lehet hogy annál maradok:)

2011. jan. 1. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:

szia, milyen tequilát vettél végül, és hol?

Találtál Magyarországon 100%os agave tartalmút?

2011. okt. 17. 08:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, az Auchanban most is van El Jimador "100% de agave" reposado. Az pl nagyon ízlett (most asszem 4700 Ft). A többi 8-9-nél kezdődik, most azokkal szemezek:)

Egy helyen kóstoltam 1800 silvert is, de nagyon gáz volt. Lehet, hogy az 1800 sem csak 100% agávét gyárt, vagy mást hozott a pultos...

2011. okt. 17. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!