Lehet tőle epilepsziás rohamot kapni?
Figyelt kérdés
azt olvastam hogy az abszint-tól epilepsziások lehetünk namost van 1 barátom ő epilepsziás ha iszik abszintot roha lesz? fontos lenne mert ha igen akkor nem kockáztatunk2010. dec. 17. 20:24
1/2 anonim válasza:
Ne kockáztass. Valóban van valami furcsa hatása a kp.-i idegrendszerre, ami több, mint amire az alkohol képes. Én el akartam indulni, azt éreztem, mintha egy lépcsőre lépnék fel (a sík padlón), utána elzuhantam :). Máskor egy egész órát fetrengtünk a röhögéstől a haverral, poén viszont nem volt.
2/2 Phoney válasza:
Baromság. A gyökér franciák 70 évog nem tudtak mit kezdeni az alkoholizmussal, meg a szeszhamisítással, úgyhogy a kérdést megkerülve inkább betiltották az abszintot.
De ha ez megnyugtat, Magyarországon kommersz pancsot kapsz abszint néven, aminek semmi köze nincsen az abszinthoz.
Egyébként azt állították hogy konkrétan epilepsziát okoz. Meg tuberkulózist is. A ginről meg ugyenezek az emberek azt, hogy lebontja az agyadat a boróka miatt. Ja, a vermutot meg veszélyesebbnek tartották az abszintnál is, szóval nagyon hiteles "szakértők" voltak ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!