Ha 5 napja le van járva egy dobozos sör azt meg lehet inni még?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 22:46
11/15 anonim válasza:
Simán. Én már ittam több hónapja lejárt sört. Másnap a bátyám benézett a hűtőbe és kérdezte, hogy ki itta meg a söröket. Mondtam, h én. Erre ő nevetve mondta, h már 3-4 hónapja lejárt a szívatossága és csak azért nem dobta ki, mert meg akart szívatni vmi alkeszt.
Nem is éreztem az ízén.
12/15 anonim válasza:
Sztem valószínűleg jó még, de ha romlott lenne észreveszed ha megszagolod, elég erősen érezni.
Eddig ha romlott sört találtam, mindig elvileg még szavatossági időn belül volt...
13/15 Phoney válasza:
Tényleg komolyan gondolja valaki, hogy mondjuk 6 hónapig folyamatosan jó a sör, aztán 6 hónap 5 napnál már hirtelen romlott?....:D
14/15 anonim válasza:
jaa utolsó igazad van:D csak bele kéne gondolni.
amúgy én még 3-4 hónapja lejártat is simán meginnék. maximum ha rossz íze van kidobom...
15/15 anonim válasza:
Tavaly nyáron 8 éve lejárt Becks-t ittam és nem lett tőle semmi bajom.És az íze is jó volt az a poén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!