Mi a minimum ár, ha minőségi bort szeretnék venni?
Illetve tudtok ajánlani? Édesapámnak lenne karácsonyra.
20/L
Az én apukám kedvence a vörösbor, abból is a kékfrankos. Hátha segít.. :)
Minőségi bort 2000 forint körül már kapni. A nagy nevekért sok pénzt elkérnek, miközben fiatal borászok is adnak ki finom nedűket a kezükből, tehát, ezt forintosítani nem igazán lehet. Szóval: olcsóbb is lehet jó, na! :)
Ja, inkébb vörösborra gondoltam... :)
1500 alatt nem találnék valami jót, ha nagyon kutatok?
A bor pont nem egyszerű. A szüleim borvidéken élnek, a szomszédtól hozzák párszáz forintért kannákban a bort. De nem ám kannásbort! Jobb években olyan finomra sikerül, hogy nem is palackoznak belőle egyáltalán :)
Karácsonyra szerintem ne bort vegyél neki. Vannak egyéb italok, ahol nem olyan könnyű melléfogni, mint a bornál.
Ha mindenképpen a borhoz ragaszkodsz, akkor ajánlom a minimum 5-6 puttonyos tokaji aszút, azzal nem lehet melléfogni :)
Most sok jóféle bor van akciósan a nagyobb áruházakban(Cora,Auchan,Tesco) a karácsony miatt.
Nézz körül néhány ilyen helyen :)
szia! mi a Metróban vettünk Egri Bikavért.egyik soron voltak a tájboroknak nevezettek, szemben vele a minőségi borok.bikavér volt 300 ft-os, és a másik polcon 1500 körül
volt Egri Bikavér a Juhász pincészettől.ez utóbbit vettük
ajándékba.
a csattanója az volt, hogy mikor átadtuk a megajándékozott
meg se nézte, azt mondta köszi, majd jó lesz kólával....:(
Igen, én is gondoltam arra, hogy más szeszesitalt veszek neki. Az Unicumot meg a Jägert szereti, de ezeket kicsit drága mulatságnak tartom. :D Egyébként szekszárdi vagyok, ez is igen jó borvidék... :)
De most elgondolkodtam azon, hogy a bor talán tényleg nem a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!