Ezek közül melyik a kedvenc italotok?
Figyelt kérdés
Vodka, whiskey, gin, abszint vagy gyümölcspálinka?írjátok meg azt is hogy melyik fajtát szeretitek az adott piából és hogy mivel szoktátok esetleg keverni!2010. dec. 1. 20:37
11/17 anonim válasza:
Bármelyiket meginnám, de ezek közül a gint kedvelem a legjobban (a rumot még jobban). De ez nem jelent semmit. Mindig mást kívánok.
12/17 anonim válasza:
Bocsánat, az abszintot kihagynám, amúgy mindet tisztán.
15/17 anonim válasza:
HP-teljesen mindegy milyen izu, csak jo minosgeu.
16/17 anonim válasza:
Abszintot egyszer-kétszer ittam, de nagyon erős, sokat nem jó belőle inni. Én a gyümölcspálinkát szeretem, az eredetit. Abból kettőt megiszom, már érzem és az íze is tényleg jó. A Whiskeyből a Jonnhy Walkert szeretem, de a Chivas is nagyon klassz. vodkát narancsléval szoktam inni, a gin-tonic jó, amikor egy könnyed italt akarsz inni.nekem társaságtól is függ, mit iszok.meg a pénztárcámtól is :))) az abszint elég drága.
17/17 anonim válasza:
19/L
Mézes málna pálinka a fav.
Amit még nagyon szeretek: Martini Rosato, cukros szélű pohárból, citrommal.
Csúszik még a whisky-cola.
Otthon meg pl. vodka-fanta citrom húgommal, egyedül bor.
Abszintot 14 éves korom óta nem ittam, és nem is akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!