Milyen whiskyt vegyek a barátomnak?
"Egy üveg CHIVAS REGAL-nak biztos nagyon örülne :D:D:D:D:D" - osztom!:))) de a j. walker vagy a Jim Bm sem rossz,és ezek olcsóbbak!!!
névtelent ne vegyél semmiképp,akkor inkább ne vegyél semmilyet:)))!!!
Chivas Regal. Premium Scotch Whisky.
The Prince Of Whiskies.
(pont)
Bushmills -- ír whiskey, kb 4000 Ft-tól. Én imádom. Nem tudom a tovább érlelt változatai beleférnek-e 8 ezerbe, de az Auchan tart legalább 2 félét.
Jameson -- szintén ír whiskey, de én inkább "női viszkinek" tartom, nagyon lágy, nem annyira karakteres még ír fajtához képest sem. Amúgy elég finom.
Glenlivet, Glenfiddich -- single malt skót whisky mindkettő, ezekből pl tescoban talán pont 8e fölött vannak a legolcsóbbak (őszintén szólva nem vettem szóval nem tudom melyik melyik), de megnézheted más hyperben, talán van 8 alatt. Szerintem ezekkel nem lehet benézni, főleg ha a barátod ismer már 1-2 whiskyfajtát.
A Jack Daniels-et senki sem írta!Pedig nagyon finom!Jól behűtve,jégkockával!!!!
Ha a páromnak italt kéne vennem,csak ezt venném!!!!
5000 körül van üvegje,mostanában meg elég sok olyan akció van,ahol ajándékba adnak hozzá 2 poharat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!