Phoney kérdése:
A tescos vegyes ágyasPÁLINKA milyen?
Figyelt kérdés
2500-ért láttam ma leárazva (0,7L 45%), a neve miatt pancs nem lehet (hivatalosan), dehát semmit sem lehetetlen elrontani... kóstolta valaki?2010. nov. 22. 19:40
1/8 anonim válasza:
Amire azt írják, hogy pálinka,az még ha teszkós is, de pálinka, ha az áll rajta, hogy pálinka ízű szeszes ital az nem pálinka, csak aroma meg tiszta szesz, egyébként nyilván nem a teszkó főzeti, hanem valamelyik nagy gyártótól veszi és palackozza a minimáldizájnos üvegekbe, így olcsóbb.
2/8 A kérdező kommentje:
Ez tényleg pálinka. Ez a neve is, és az összetevői közt is gyümölcspálinkák vannak.
Tudom hogy nem ők főzetik, de sok "teszkós" (még csak nem is gazdaságos!) italt (nem aromás finomszeszt!) kóstoltam már, ami "sz*rabb volt, mint olcsóbb"...
2010. nov. 22. 20:10
3/8 anonim válasza:
Igen, sajnos ez benne van a pakliban, a teszkós csokiknál általában bejön, de egy piánál már az ember nehezebben kockáztat. "Eddig én a Tesco vásárlói részére" Napoleon brandy-t kóstoltam, az nem volt olyan rossz.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom kóstoltál-e már értelmesebb brandy-t, de az a tesco napoleon számomra teljesen undorító, hiába borpárlat:/
Kóstoltam még valami skót whiskyjüket, na az csak kicsit volt rosszabb az átlagnál, viszont az meg drága volt.
2010. nov. 23. 11:08
5/8 anonim válasza:
Ha megkaphatta a pálinka nevet olyan rossz már nem lehet:)
6/8 A kérdező kommentje:
Ezt gondoltam a brandynél meg a whiskeynél is:D Azoknak is szigorú szabályaik vannak.
2010. nov. 24. 22:11
8/8 A kérdező kommentje:
na közben megvettem otthoni likőralapnak, bár azóta már nem teszkós, hanem kecskemétilikőrös.
2500 Ft-os kategóriában teljesen jó. Fütyülős szemét helyett melegen ajánlom mindenkinek:D
2011. ápr. 30. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!