Milyen nem túl drága, de iható töményet ismerte?
Figyelt kérdés
Pénteken lesz egy nagy buli, és valami töményet akarok venni magamnak. Lehetőleg Tescoba lehessen kapni. :D ötletek? Sima Vodka kizárva :D2010. nov. 15. 22:23
1/9 anonim válasza:
Gyümölcs vodka :) Nem olyan erős, de finom :)
2/9 anonim válasza:
Metil-alkohol is iható...egyszer :D
4/9 anonim válasza:
amúgy, keverjél és akkor szinte mindegy mit veszel mert a vodka szerintem finom mindenféle szénsavas üditővel
5/9 anonim válasza:
Nekem ismerőseim Vaszilij vodkát szoktak venni, s energiaitallal keverik. Rólam tudni kell, h utálom az alkohol ízét, ezért ha egy kicsit jól szeretném érezni magam, akkor iszok inkább töményet, minthogy a rossz ízű vodka narancsot kortyolgassam. Ez volt összekeverve olyan szinte jó volt:) Szinte nem is éreztem rajta a vodkát, sőt nem is éreztem és még is ugyaúgy hatott nekem, mint mikor pár feles töményet megiszok:)
6/9 anonim válasza:
Becherovka,Tokaji törköly pálinka,Hubertusz(édesen ver agyon:D),keserűből a Julianus barát,esetleg a Fütyülős mézes szeszes italok(szerintem botrány).
Csak ésszel fogyaszd "őket"!:)
Minden jót!F/35
7/9 Phoney válasza:
A legolcsóbb iható tömény szerintem az Ouzo Patrino a tescoban, ha a vodkát nem számítjuk. (Mármint ha még mindig 2500 Ft).
3-4000 fölött már a legtöbb iható. Ami drágán se jó a boltokban, az szerintem a tequila és az abszint -- az első pancsolt, mivel az olcsóbb tequilánál ez "hagyomány", a második pedig finomszesz+aroma+"álmában látott növényeket").
8/9 anonim válasza:
De ha már ennyit költessz, vegyél a piacon termelőktől házi pálinkát. Az tiszta, nem pancs, és 50 fok körül van, ütős.
9/9 Phoney válasza:
Dehogy pancs, gondolom egész Magyarországon egy szál ember sincs, aki répacukorral pancsolná a cefrét, nem olyan népek vagyunk mi.
(Bocsánat a tisztességes termelőktől)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!