Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nagy baj, ha 12 évesen rendsze...

Nagy baj, ha 12 évesen rendszeresen iszok 4-5 korty rumot?

Figyelt kérdés
Rendszeresen=naponta
2010. nov. 13. 18:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%
Az itt a gond hogy a színezett tömény roncsolja a májad, és ehhez még fiatal vagy. A pálinka egészségesebb, a vodka viszont nem érződik rajtad. De te tudod. A bort hanyagold, de a legjobb szerintem mégiscsak a sör!
2010. nov. 14. 18:39
 22/27 anonim ***** válasza:
Ja és a legnagyobb agysejtromboló a hányás. Amíg elfogadható értékek alatt maradsz addig nincs igazán nagy baj.
2010. nov. 14. 18:42
 23/27 anonim ***** válasza:
29%

Akkora fake mint ide Jeruzsálem!

Helyesen ír, nagybetűk a helyükön, központozás rendben, egy XD sincs benne... Ilyen 12 éves az országban nincs! (Gyakorikérdéseken meg főleg.)

2010. nov. 14. 23:50
 24/27 anonim ***** válasza:

12 évesen én is így írtam... :D

Egyébként szerintem SEMMILYEN alkoholt nem kéne ENNYI IDŐSEN fogyasztani! Én 14 vagyok, de még én sem iszok... (na, jó, anyu sörébe néha beleiszok xD)

Nem hiába adják ki 18 éven felül... ha kiadnák a korhatár alatt, akkor már a fél ország tinédzsere agyhalott lenne meg májbeteg! No meg vesebajos... de lehet még fokozni...

L/14

2010. nov. 15. 10:20
 25/27 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló:egyre több helyen adják ki 18 év alatt,szóval nem tudom miért írtad hogy nem adják oda.kocsmák,játszóterek,péntek/szombat esténként tele vannak 18 év alattiakkal.a máj,és a vese leépülése,továbbá az agy károsodása,nem "látszik" meg azonnal,idő kell mire a a pénteki berúgások elkezdenek teljesen leépíteni.kíváncsi vagyok mi lesz itt 10 év múlva mert ahogy a mostani fiatalok isznak..

Bocsánat,kérdező hogy nem a témába vágóan válaszoltam,de ezt muszáj volt leírnom.

2010. nov. 15. 14:58
 26/27 A kérdező kommentje:

Oks, sikerült nem innom az elmúlt pár napban, köszönöm a válaszokat.

Nem értem, hogy egy 12 éves fiú miért ne gépelhetne helyesen? Elírok sok mindent, de ott van az a piros vonal, és rohadtul zavar. Nagybetűkhöz pedig nem kell tudósnak lenni, hogy kitaláld, hogy hol van.

2010. nov. 15. 17:54
 27/27 anonim ***** válasza:
a rum megvakít.
2011. ápr. 17. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!