Nagy baj, ha 12 évesen rendszeresen iszok 4-5 korty rumot?
Akkora fake mint ide Jeruzsálem!
Helyesen ír, nagybetűk a helyükön, központozás rendben, egy XD sincs benne... Ilyen 12 éves az országban nincs! (Gyakorikérdéseken meg főleg.)
12 évesen én is így írtam... :D
Egyébként szerintem SEMMILYEN alkoholt nem kéne ENNYI IDŐSEN fogyasztani! Én 14 vagyok, de még én sem iszok... (na, jó, anyu sörébe néha beleiszok xD)
Nem hiába adják ki 18 éven felül... ha kiadnák a korhatár alatt, akkor már a fél ország tinédzsere agyhalott lenne meg májbeteg! No meg vesebajos... de lehet még fokozni...
L/14
Utolsó válaszoló:egyre több helyen adják ki 18 év alatt,szóval nem tudom miért írtad hogy nem adják oda.kocsmák,játszóterek,péntek/szombat esténként tele vannak 18 év alattiakkal.a máj,és a vese leépülése,továbbá az agy károsodása,nem "látszik" meg azonnal,idő kell mire a a pénteki berúgások elkezdenek teljesen leépíteni.kíváncsi vagyok mi lesz itt 10 év múlva mert ahogy a mostani fiatalok isznak..
Bocsánat,kérdező hogy nem a témába vágóan válaszoltam,de ezt muszáj volt leírnom.
Oks, sikerült nem innom az elmúlt pár napban, köszönöm a válaszokat.
Nem értem, hogy egy 12 éves fiú miért ne gépelhetne helyesen? Elírok sok mindent, de ott van az a piros vonal, és rohadtul zavar. Nagybetűkhöz pedig nem kell tudósnak lenni, hogy kitaláld, hogy hol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!