Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Egy alap Törley pezsgő ha...

Egy alap Törley pezsgő ha most lenne eltéve jövő szilveszterre, minőségre fogyasztható, élvezhető maradna?

Figyelt kérdés
egy kisebb pincében, fénymentesen. komoly kánikulákban nyilván ott is csak spájz szint körül van a hőfok, de talán mégis jobb mint egy egész éves szobában szekrény teteje szintű tárolás. bár nem is évekről beszélnénk csak egyről
dec. 27. 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Semmi baja nem lesz, alkohol nem romlik meg.
dec. 27. 17:30
 2/8 A kérdező kommentje:
dehogynem 1#. 20% fölött nem. de kaptunk mi már olyan romlott pezsgőt ajándékba amit az ellenségemnek sem kívánnék, nem tudom hány évet állhatott
dec. 27. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem max a szénsavtartalma csökken.
dec. 27. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Romlottat biztosan nem kaptál mert nem romlik meg.
dec. 27. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja egy év alatt.
dec. 28. 08:09
 6/8 anonim válasza:
0%
Idővel azt mondják csak jobb lesz. Legfeljebb csak besárgul.
dec. 29. 12:52
 7/8 anonim válasza:
Egy év alatt nem kellene, hogy baja legyen
jan. 3. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Most ittam meg egy 3 éves Törley Fortuna pezsgőt. Ugyanúgy élvezhető, szén sav sem ment ki, pedig a szobában a kánikulában is állt többször.
jan. 15. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!