Tesco-ba ha adok személyit kiadják a szeszes italt?
17 vagyok és a nővérem személyiét elkértem, ha azt megnézik akkor minden oké? Vagy akadékoskodnak ha nem hasonlitok rá vagy ilyesmi?
Köszi :)
Frászt. Az a lényeg, hogy te legyél 18 éves, nem hogy személyit mutogass. Egyébként ezért még akár rendőrökkel is elvitethetnek...
Amúgy is mért nem nővéred veszi, ha már piával akar ellátni?!
Jó de nem értem, hogy ha adok egy személyit és kinézek 18nak akkor csak úgy fognak azt bevisznek a rendőrségre?
Meg, honnan tudnák hogy nem vagyok 18?
Lécci irjatok még.
Igazad van. A mai 13 évesek már úgy néznek ki mintha 18 évesek lennének, a 18 évesek meg úgy mintha már a 30 felé közelebb lennének. Tiszta szánalmas h hova fajult ez az egész...
Én spec büszke vagyok rá h még most 20 évesen is elkérik rendszeresen a személyim, mert 16-nak néznek.
20/L
De istenem...Milyen adatok egyeznek? Egy személyin nincs rajta hogy 170cm kékszemű barnahajú...stb. Megnézik hogy hova járok suliba aztán meg valahonnan kiszülik hogy én valójában hova járok vagy mi? Ezt hogy tudnák megcsinálni? Hogy jönnek rá?
Nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!