Vettem egy 15 darabos kiszerelesu Heinekent. Betoltam egy het alatt. Az soknak mondhato?
Figyelt kérdés
Nem szoktam minden heten. Elotte sok kolat ittam, probalok lejonni rola. A s0r igazabol alternativa.
Alkoholmentes s0r milyen? ihato?
okt. 14. 13:42
1/12 anonim válasza:
Annyira nem sok, de ha folyamat csinálod, akkor azért nem biztos, hogy jót tesz.
A kóláról leszokáshoz meg ne alkoholt használj. Ez olyan, mintha a fűről heroinnal próbálnál lejönni. Egyébként a kólában nincs is addiktív anyag, még koffein sem, csak koffeinaroma.
4/12 A kérdező kommentje:
sör...Heineken...tudod xD
okt. 14. 13:51
5/12 anonim válasza:
Az egy nap alatt csak kettő. Nem sok. De ha csak a kóláról akarsz leszokni igyál mondjuk ízesített ásványvizeket. Az alkoholmentes sör nem iható.
6/12 A kérdező kommentje:
Sajnos az izesitett viz nem jatszik,megfajdul tole a fejem. Valami edesito lehet benne amitol instant fejfajas. Ok, alkoholmentes kizarva.
okt. 14. 14:02
7/12 anonim válasza:
Kóla helyett sör? Remek :D Egyre jobb.
Igyál vizet. Néha mehet üdítő is, sör is. De nem mindennap és nem víz helyett.
8/12 anonim válasza:
🤣
Volt amikor naponta toltam be ennyit.
Ez nagyjából napi két sör, átszámítva kb: 4 deci bor. Nem találom soknak, de ez függ a te paramétereidtől is. Ha 185 magas vagy és 95-100 Kg, akkor vicc.
De ha 155, és 50Kg, akkor már problémás lehet!
9/12 anonim válasza:
soknak nem sok, de ha tartósan csinálod, alkesz leszel.
10/12 A kérdező kommentje:
180 es kb 75
okt. 15. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!