Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi volt a legdurvább dolog...

Mi volt a legdurvább dolog amit részegen csináltatok ?

Figyelt kérdés
Csináltam már pár hülye dolgot részegen amit másnap megbántam. Pl behánytam a kocsmába vagy ittas vezetés motorral és menekülés a rendőrök elől vagy megcsaltam a páromat stb . Utánna mindig megbántam nagyon.
okt. 5. 03:58
 1/8 anonim válasza:
100%
Hát, annyit ittam, hogy nagyon nem voltam képben (mint általában akkor, nem gondoltam hogy sokat érne az életem), így se kép se hang leestem egy erkélyről, amit utána 2 héttel tudtam meg, másnap csak nagyon fájt a hátam de nem tudtam miért, aztán nagynehezen elmondták, hogy ez történt
okt. 5. 08:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalni valakit nem durva dolog részegen, inkább undorító. Mondjuk józanul is.
okt. 5. 09:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Öngyilkosságot kíséreltem meg.
okt. 5. 10:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Megcsalni valakit részegen azt sokan megcsinálják mert amikor ittas az ember akkor a szerotonin szint és a dopamin szint nagy boldogságot ad. Van aki józanúl megteszi ami gusztustalan.
okt. 5. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

4-es

Tehát úgy gondolod, hogy részegen ez belefér?

Nem lehetsz ennyire ösztönlény.

okt. 5. 11:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Az input és output fóldrajzilag egybe esett.
okt. 5. 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
letörtem egy autó fél pár ablaktörlőlapátját. utána az éjszaka további részét a helyi rendőrségen élvezhettem egy fa széken ülve, ahol jobbnál jobb beszólásokat és fenyegetéseket kaptam a dolgozóktól minthogy mekkora patkány vagyok, vagy hogy ő is ott parkol és ha az ő kocsija lett volna ennyivel nem úszom meg, pár centiről arcba kiabálás stb. látták hogy hogy meg vagyok zuhanva és nem vagyok rosszfiús, annál jobban kaptak a lehetőségen. de legalább fizikailag nem bántottak. 10 ezer ft büntetést kellett fizetnem utána asszem
okt. 5. 18:10
 8/8 anonim válasza:
Nem voltam még részeg tehát semmit
okt. 14. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!