Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik a kedvenc hazai vagy...

Melyik a kedvenc hazai vagy külföldi söröd? 🍺💛

Figyelt kérdés

Mindegy hogy csapolt, dobozos vagy üveges.

Miért szereted? (indoklás, jellemzés)

aug. 29. 00:15
1 2 3 4
 21/31 HakapiszikMatyi válasza:

Régebben a "zöld" Dreher üvegesben nagy kedvencem volt, de "elkutyulták" valahogy...:( A Borostyán, félbarna sör szintén kedvenc volt. Azt meg már nem is gyártják sajnos. magyar sörök közül most a Borsodi Mester, amit díjazok. :)

Külföldiben a Dán sörök a kedvenceim. FAXE, Carlsberg. ( Előbbi sajnos nem mindenhol kapható, így vadászni kell.)

A legjobb söröket viszont Belgiumban ittam házi sörfőzdékben. Régi, szép idők... :XD

aug. 30. 13:09
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sok kedvencem van, lényeg hogy legyen ízre is finom (szubjektív), legalább 5% alkoholtartalom, és igazi komló (is) legyen benne, ne (csak) kivonat. Bár van köztük, amik eléggé drágák, így azokat ritkán veszem, de attól még jók.

Borsodi Mester

Soproni 1895

Dreher Gold

Beck’s

Gösser

Zipfer

Stella Artois

Carlsberg

Peroni

Asahi

DAB

Leffe

Csíki Sör / Székely Sör

Kézművesekből pedig:

Szent András Magyar Vándor

HEDON Charlie Firpo

Grimbergen

aug. 31. 01:22
 23/31 A kérdező kommentje:

Most ittam meg egy klasszikus Sopronit! Még mindig kísért az íze olyan 💩 volt.

A vége olyan keserű mintha egy Kalmopyrint rágtam volna össze! 🍺🤢

szept. 8. 17:32
 24/31 A kérdező kommentje:
Még mindig az Arany Ászok, a Kőbányai és a Borsodi vezet a magyarok közül! 🍺🏆
szept. 8. 17:34
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Heineken

Stella

Peroni

szept. 29. 20:23
 26/31 MolotovPunk ***** válasza:
Dreher Gold, Heineken, Krusovice.
okt. 1. 00:51
 27/31 A kérdező kommentje:

Budweiser Budvar is bejött! Szerintem erős, zamatos, jó íze van, nem keserű!

[link]

okt. 1. 09:32
 28/31 anonim ***** válasza:
A rekeszes. 😂
okt. 1. 10:56
 29/31 anonim válasza:

A Helles sörök nagy kedvenceim. A két kedvenc a Paulaner és az Augustiner. Pils vonalon a Radeberger és a Budweiser. Az osztrák Zipfer. Ez inkább malátásabb sör, viszonylag visszafogott komlózással.

A magyar sörök közül nagyüzemiben talán a Pécsit mondanám. Messze van a top szinttől, de általánosságban elfogadható minőség.

A kisüzemiek közül a Szent András sörfőzde. Amiket kóstoltam és nagyon bejött, az az Ogre és a Magyar Vándor, illetve a Monarchia. Ezek igen jó sörélményt adnak.

okt. 28. 07:37
 30/31 A kérdező kommentje:
Hullanak az őszi falevelek, ez kit akadályoz meg abban hogy sört igyon? 🙂 🍃🍂🍂🍺
okt. 28. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!