A grogba mennyi víz kell?
Figyelt kérdés
aug. 17. 18:46
1/7 anonim válasza:
0,0528344 gallon.
Hülye kérdésre hülye válasz.
(elindul egy tengerjáró 15 csomó sebességgel a kikötöböl. 15 perc múlva elidul utána 30 csomóval egy halászhajó. Hányéves a tengerjáró kapitánya?)
3/7 anonim válasza:
becsapós kérdés, a grogba nem kell víz
4/7 anonim válasza:
1. 3. Mi értelme van annak, ga szamárságokat írtok.
5/7 anonim válasza:
4 mi volt szamárság? A kérdés, ami hiányos volt. De ezek szerint annyi eszed sincs, hogy megértsd, mi a probléma.
Mennyi grogba? Felütöttem egy receptet, az 200 ml-t ír. Gallonban írtam le.
200 ml víz, 4 cl rum, meg 3 tk barnacukor, csak ezt már nem részleteztem ki, ha már a kérdezö nem veszi a fáradtságot, hogy értelmesen fogalmazza meg, mit szeretne.
Egyébként nekem 20 mp volt beírni a gugliba.
6/7 anonim válasza:
5. Arányokról még nem hallottál? Az nem jó felelet, hogy ötszörös mennyisèg?
7/7 anonim válasza:
6 Hallottam, de nem így kérdezték. És pont ezt mondtam, amilyen a kérdés, olyan a válasz. Ha nem csak egy odaböffentett kérdés lenne, akkor én is töröm magam a válasszal. Bár így is megnéztem egy receptet, amit ba´rki megtehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!