Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mediterrán országokban miért...

Mediterrán országokban miért szinte csak vörösbort készítenek?

Figyelt kérdés
Mi a baj a fehérrel? Mediterrán országokban sokkal melegebb van, egy fehér fröccs jobban tud esni mint egy testes sokat érlelt vörösbor.
aug. 15. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
98%

Ott eleve nem isznak fröccsöt! A bor ott nem arra való, hogy minél többet meg lehessen belöle inni és jól berúgjanak töle.

Másrészt vannak fehér borok is, csak a vörösborokat jobban el lehet adni, illetve a legtöbb ottani ételhez jobban passzol.

aug. 15. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
95%

Egyrészt vannak könnyű vörös borok is, másrészt, ahogy #1 írja, nem isznak fröccsöt.

Egyszer két hétig voltam Bolognában egy gépátvételen. Az üzemi ebédlő asztalán ki volt készítve több üveg vörösbor. Sacc/kb. 8-9 maligános lehetett. Elvben mindenki annyit ihatott, amennyit akart. Senki nem ivott többet kb. 1 decinél.

aug. 15. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyilván jobb neki a klíma.
aug. 16. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!