Mediterrán országokban miért szinte csak vörösbort készítenek?
Figyelt kérdés
Mi a baj a fehérrel? Mediterrán országokban sokkal melegebb van, egy fehér fröccs jobban tud esni mint egy testes sokat érlelt vörösbor.aug. 15. 20:47
1/3 anonim válasza:
Ott eleve nem isznak fröccsöt! A bor ott nem arra való, hogy minél többet meg lehessen belöle inni és jól berúgjanak töle.
Másrészt vannak fehér borok is, csak a vörösborokat jobban el lehet adni, illetve a legtöbb ottani ételhez jobban passzol.
2/3 anonim válasza:
Egyrészt vannak könnyű vörös borok is, másrészt, ahogy #1 írja, nem isznak fröccsöt.
Egyszer két hétig voltam Bolognában egy gépátvételen. Az üzemi ebédlő asztalán ki volt készítve több üveg vörösbor. Sacc/kb. 8-9 maligános lehetett. Elvben mindenki annyit ihatott, amennyit akart. Senki nem ivott többet kb. 1 decinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!