Kőbányai miért ilyen rossz? Régen olyan finom volt!
Figyelt kérdés
Komló kevés volt benne régen is, de amúgy egy tök korrekt sör volt nagyon olcsón.aug. 10. 16:43
1/12 anonim válasza:
Milyen régen volt kiváló;40 éve?Kb. 10-15 éve ittam Kőbányait utoljára.Szerintem akkor sem volt olyan hű de jó.Most nem tudom milyen.De most nem olcsó az biztos.
2/12 anonim válasza:
Emlékeim szerint az üveges jobb volt régen, mint a dobozos vagy PET palackos.
A LIDL-ben kapható cseh sörök nagyon jók, inkább azt igyad.
Ha mégis hazai, akkor Pécsi Szalon.
4/12 A kérdező kommentje:
"15 éve ittam Kőbányait utoljára."
Ehh akkor miért válaszolsz?
aug. 10. 17:40
5/12 anonim válasza:
Pontosan ugyan az a recept mint ezelőtt 15-20 évvel volt.
Semmit nem változtattak benne.
6/12 anonim válasza:
Nem igaz hogy nem változtattak, mert kivették a kukoricát. Ezek szerint mégis rosszabb. Persze ez szubjektív
Szerintem pl a Budweiser Budvar romlott el az elmúlt 1 évben…
7/12 anonim válasza:
6
Kivették a kukoricagrízt belőle?Lehet..De itt még mindig írva van.Persze megeshet,hogy nem frissítették még az adatokat..
8/12 anonim válasza:
Nem vettek ki semmit a sörgyárban dolgozom.
Ugyan az a recept mint anno.
9/12 anonim válasza:
90-es évek közepe fele lett egy ilyen mézízű húgy, sokáig olyan volt. Persze én csak a délkeleti régiókból néhányban ittam akkoriban, lehet csak mindenhova ezt hamisították a földik.
10/12 anonim válasza:
Szerencsére nem tartott sokáig... (Nem tudom, miért küldtem el). Előtte amilyen volt, azt vessetek rám ezet követ, szerettem. Mintha a malteros ládát innád ki, full komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!