Van olyan oldal, ahol magánszemélyek árulnak jó árban alkoholos italokat?
Figyelt kérdés
Például valaki kap ajándékba egy olyan italt, amit nem szeret és meg akar tőle szabadulni. Szerintem sokan vannak így. Én is nem egy bort kaptam már, amik 10-15 eurót értek, szívem szerint elcseréltem volna fél liter Unicumra, de nem volt kivel. Facebookon sem találtam olyan csoportot, ami kifejezetten erre volna kiélezve. Jófogáson meg hasonló oldalakon nevetséges árakon adnák el a piákat, konkrétan ugyanannyiért vagy drágábban, mint a boltokban…júl. 15. 13:57
2/6 anonim válasza:
Ha olcsón veszek alkoholos italt minek adnám el?
Ausztriában szoktam vannak jó akciók sokszor 10 EU a Jim beam vagy a Johnny Walker
3/6 A kérdező kommentje:
2# Olvasni, értelmezni arany.
“Például valaki kap ajándékba egy olyan italt, amit nem szeret és meg akar tőle szabadulni.”
Ezzel kezdtem.
Kimennék én is Ausztriába, de a benzinpénz és az idő miatt már ugyanott vagyok.
Illetve volna egy olyan szándék is ebben az egészben, hogy aki tényleg nem tud mit kezdeni az adott itallal, valamit kapjon érte. Cserebere, esetleg pénz.
júl. 15. 16:19
4/6 anonim válasza:
Az megvan ugye hogy az alkohol jovedeki termek. Igy tehat maganszemely azt nem arusithatja csak ugy.
5/6 A kérdező kommentje:
4# De, árulhatja, van a jófogáson is olyan, hogy pl papája pincéjében talált bort, már x ideje ott porosodott, és inkább eladná gyűjtőknek.
júl. 17. 09:34
6/6 anonim válasza:
Valoszimuleg kert a navtol engedelyt. Mert csak ugy nem lehet arulni.
Pont ugy ahogy uzemanyagot es cigit sem arulhatsz maszekban. Jovedeki termekek es szabalyok vonatkoznak ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!