Sangria vagy VBK a jobb?
Otthon szoktam VBK-zgatni és nagyon élem 17 vagyok egy hónap és 18 és minden nap VBK-zni fogok az fix. Hallottam a sangriáról, hogy elvileg egy “f@szább VBK” és nemtom ez mennyire igaz?
Te melyiket részesíted előnyben, megéri megkóstolni?
Miért nem gyereknek való? 🤨
És igen köszönöm tudok élni, egyszer élünk jó életet akarok magamnak ja és ameddig VBK-zok addig se frontin meg antipszichó… :-)))
A VBK senkinek nem való... :D legelőször én is "szerettem", de szvsz. azt kizárólag olyanok isszák, akik nem láttak még iható bort. És nem úgy értem, hogy bort csak tisztán, pl. több ezres borokat is meg szoktam néha cukrozni, fehérbort meg csapvízzel is simán felöntöm, de amihez már kóla kell... hirtelen nem is tudok még egy keveréket, ami ennyire illusztrálná, hogy valaki szart iszik.
A sangria egyébként gyümölcsös-cirusos, a VBKval ellentétben értelmes italnak is meg lehet csinálni. Mert a készen palackozott "sangria" nem sokkal jobb, mint a VBK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!