(Romlott) fehérbor?
Figyelt kérdés
Hellóka! Kicsit rámjött az ihatnék itthon, magányomban, viszont elfogyott mindenem es csak egy 7 decis, olyan 3 éve a polcon álló fehérbor (bontatlan) van itthon. Teljesen tiszta, színe mint a fehérboré, semmi darabkák, semmi szag, semmi íz furcsaság nincs. Szerintetek iható?jún. 28. 19:46
1/6 anonim válasza:
Nyisd ki, kóstold meg. Ha nem ecetes, nem penészes, vagy bármely más módon nem kifogásolható, akkor egi :)
2/6 A kérdező kommentje:
Az egyetlen kifogásolható, hogy ízre kicsit savanyúbb, pezsgősebb íze van. Bár bevallom nem igazán vagyok fehérboros, szóval azt sem tudom milyen íze kéne, hogy legyen :D. Jelenleg kb 2 decinél járok és semmi gondom, szóval szerintem jó.
jún. 28. 20:42
3/6 A nagy Levin válasza:
Ennyi idő alatt nem szabad, hogy egy bontatlan palackozott bornak baja legyen.
5/6 A kérdező kommentje:
#4 Az legtöbbször bármilyen alkohol után megvan másnap :D
Köszönöm mindenkinek a válaszát és megnyugtatást, boldogan és nyugodtan iszom akkor ma meg :)
jún. 28. 21:01
6/6 anonim válasza:
Igen, valószínű jó még ha nem látsz rajta semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!