Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az ausztrál vagy a namíb sör...

Az ausztrál vagy a namíb sör a jobb?

Figyelt kérdés

jún. 19. 11:34
A kérdező szavazást indított:
Australia
Namibia
8 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Piréz
jún. 19. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Belga. Leffe
jún. 19. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy egyáltalán létezik namíb sör. Ha létezik, akkor nem biztos, hogy létezik olyan ember, aki mindkettőt kóstolta. Ha van ilyen ember, akkor nem biztos, hogy tud magyarul. Ha tud magyarul, akkor is szinte kizárt, hogy idetéved ehhez a kérdéshez.
jún. 19. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én még csak ausztrál sört kóstoltam. A Forma 1-es Ausztrál nagydíj szponzora volt egykor a Fosters, felkeltette az érdeklődésem. 400 ft volt egy doboz akkor, amikor ez még brutális árnak számított. Konkrét időpontra nem emlékszem, de a Lidl-ben forgalmazott "Beer" nevű csoda ekkor 80 ft volt. Kiváló sör volt, verte az összes magyart.

Namíb sört még nem kóstoltam, de ha sor kerül rá, visszajövök a kérdéshez és értékelek.

jún. 19. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondanál namíb sört kérdező?
jún. 22. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!