Nyert már valaki idén a Soproni nyereményjátékával?
Figyelt kérdés
Tök jó dolgokat lehet nyerni idén. Már csomó fülecskét feltöltöttem és semmi :( Motiválna, ha volna itt valaki akinek már van pozitív tapasztalata és nyert. Külön érdekelne a vélemény a Tefal grillsütőről :P Nagyon szeretném megnyerni.jún. 10. 11:28
1/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, főleg az, hogy hány órakor küldte be a nyerő kódot, lelkesen küldözgetem, de eddig még semmi :(
2/8 anonim válasza:
Ezek full kamuk.
Nekem ismerősöm még bíróságra is járt, mert volt valami full kamu hasonló játék és ő nyerte meg papíron az autót. Közben meg semmi, kapott 100 ezret zsebbe, aztán helló.
3/8 anonim válasza:
Én is rendszeresen játszottam, nem csak Soproni, hanem Heineken és soha semmi. Pedig nagyon szorgalmasan töltöttem fel őket én is.
5/8 dontspam válasza:
A játék kezdete óta beküldtem kb. 50kódot, de semmi. Ahhoz képest, hogy van óránkénti nyeremény, nem is tudok a környezetemben senkiről aki nyert volna.
6/8 A kérdező kommentje:
Én már kicsit meg is untam...Lehet, hogy nagy kamu az egész.
jún. 26. 09:43
7/8 A kérdező kommentje:
Biztosan nagy kamu az egész!Egyes kódfeltöltések után kiírja, hogy ezt a kódot már feltöltötték...Érdekes, mikor kibontottuk a sört nem látszott feszegetés nyoma a nyitófülön, ép volt a doboz...Illetve olyan is előfordult, hogy egy email címről 1 kódot engedett feltölteni és a másodiknál már azt írta ki, hogy eljátszottam a 3 lehetőségemet és majd holnap folytassam, és mikor így tettem, másnap azt írta ki, hogy azt a kódot amit előző nap nem engedett feltölteni már valaki feltöltötte. Hatalmas átverés az egész. Soha többet nem veszek Sopronit.
jún. 30. 15:14
8/8 anonim válasza:
Én is mindig így járok. Már nem is játszom, mert semmi értelme nincsen. Tavaly Heinekennel játszottam, tavaly előtt Soproni. Sehol semmi…
Csak azt nem tudom, hogy akkor kik nyerik ezt meg? Vagy mi a franc van? Nagy bunda az egész…. Én többet nem játszom semmi ilyesmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!