Royal vagy Kalinka? Melyik és miért?
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 15:17
1/15 anonim válasza:
Amelyik olcsóbb, azért hogy berúgjál.
2/15 A kérdező kommentje:
úgy értem melyiket szeretitek jobban és miért.. :P
2010. okt. 25. 15:24
3/15 anonim válasza:
Nem szeretem a vodkát. Én ha iszok, ami évi 2-szeri alkalommal ki is merül, akkor fütyülőst szoktam, általában mézes málnát vagy bodzát. Illetve fehérbort ünnepekkor. De általában egy pohár fehérbor és egy-két fél deci fütyülősnél meg is állok. Ugyanis, az év minden napján autót vezetek, tehát nagyon kevés az olyan alkalom amikor ihatok, így hamar megárt.
4/15 anonim válasza:
Kalinka. Nem tudom miért, valahogy jobban szeretem. Egyébként kb. egy árban van a kettő.
6/15 Phoney válasza:
A royal minősége elég változó a gyártás helyétől függően (legalábbis 1-2 éve még erősen így tapasztaltam), a kalinka pedig a két royal-véglet közt van valahol.
Amúgy nagyjából hasonlóak, magában már egyiket sem innám meg.... szörppel 1:1 arányban kiválóak, ha berúgni akar az ember:)
Ha magában akarom inni, akkor azt a kevés pluszt rászánom és Bols-t veszek, az mindkettőnél jobb.
7/15 anonim válasza:
A Royalnak olyan íze van, mint a körömlakklemosónak. De komolyan :D legalábbis amit m i vettünk, már, ha tényleg fontos a gyártási hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!