Más is szokott rajtam kívül annyira megborulni, hogy haza teleportáljon?
:D
Én mindig is szerettem volna teleportálni, de még sose sikerült. Nem tudtam, hogy így kell csinálni :D
Én életemben egyszer teleportáltam és pont nem voltam ittas. Azóta sem tudom, az hogy sikerült, nagyjából 3 óra esett ki.
Amikor ittam, szerintem hamarabb éreztem magam kicsit rosszul/kényelmetlenül minthogy eljussak a teleportáló szintre és mindig hamarabb befejeztem. Amikor már egy picit érzed, hogy zavaros a fejed, az nekem már kényelmetlen, ott mindig megálltam.
Nekem képszakadás volt, de az nem ilyen hoppá itthon vagyok dolog. Ezek mindig valami traumatikus esemény után, menekülésként voltak. Meg harmadnapos is voltam a végén. Nem volt vicces, és nem vagyok rá büszke.
Ha neked ez nem ilyen, az a te dolgod.
Mondjuk szerintem az a minimum, hogy ne a haverodnak kelljen terelgetnie, szóval szerintem kultúr ember ha önjáró üzemmódban nem megy haza, nem issza le magát a sárga földig.
Ilyen teljes, több órás képszakadásig sose ittam még magam, de olyan volt már hogy apró részletek így kiestek. Például az megvolt ahogy a buszon utazok, és koncentrálok hol kéne leszállni, de az már nem hogy le is szálltam-e vajon. Persze valószínűleg igen, mert hazaértem :D
Amúgy ilyen talán 1-2x fordult elő. Ha bulizni is megyek szoktam érezni, hogy mikor kell megállni a piával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!