Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik az a rövid, ami sörbe...

Melyik az a rövid, ami sörbe keverve finom/iható?

Figyelt kérdés

Tudom, tirpák dolog, de nem szeretnék vagyonokat otthagyni egy buliban/koncerten.

Rumot már csempésztem be. De nekem az túl édes pár kör után. Esetleg tequila? Whisky? Tequilás sör van ugye. Az jó lehet. Próbállta már valaki? Na de a whisky?? Vagy van valami más, jobb ötlet?

A negatív kommentelők tartsák magukban a mondani valójukat!

Tudom hogy proli dolog, de így is 1250-ért vesszük ott a vizezett sört, ami a boltban 400. A szociális szorongásom oldásához kell valami töményebb amit elkortyolgathatok és nem a mosdó fülkéjében hajtom fel.

jan. 25. 15:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi régebben a 80 százalékos stroh vagy spitz rumot kevertük a sörbe, az ütött
jan. 31. 20:48
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sok jó ötlet érkezett.

#9-es, valamit kicsit félreérthettél. Nem az a szándékom hogy magában töményet igyak. Hanem hogy kicsit erősebb legyen amit elkortyolgatok. Meg a táskát is megnézik sok helyen, hogy van-e benne folyadék. Egy bizonyos mennyiségnél többet nem lehet becsempészni.

A rumos sört szerettem régen. Viszont mostanában annyira nem ízlik. Nem tudom miért.

Tequilát vittem végül. Itthon facsartam bele citromot, kiadagoltam pici üvegcsékbe. 4x4 cl bőven elég volt két sörhöz.

Az almás whisky sörrel viszont érdekes lehet.

febr. 7. 11:56
 13/13 Phoney ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a tipikus világos lager már ahhoz is túl száraz, hogy gusztusosan elbírjon 8-10% alkoholt, így a vodka konkrétan a legrosszabb ötlet, attól borzasztó lesz. (Ittunk olyat régen... nemtom minek.)

Igazán csak likőrök jöhetnek szóba, mert azok adni fognak némi plusz testet. Likőrből végül is bármilyen gyümölcsös vagy gyógynövényes, amit szeretsz, gyengébb likőrből persze arányosan töbet. Ha van, akkor inkább barna sörrel kísérletezz. Édesebb barna sörökkel egyébként akár amerikai whiskyk is jól működhetnek.

febr. 10. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!