Pécsen hol lehet 18 éven alul piát venni?
Szerintem szánalmas, hogy itt kérdezgetitek... Iszonytatóan szánalmas, hogy a ti nyelveteken is megértessem, ez felér azzal, hogy napiszarra való képeket pakolsz föl magadról a fészbukra. Ez a kérdés is simán napiszarra való...
Mert:
- nem vagy 18, tehát nem ihatsz
- de ha már annyira alkholizálni akarsz, akkor legyél bátor és próbáld végig az összes szupermarketet
- gyökérség, hogy ennyire biztosra akarsz menni, hogy itt megkérdezed
- szerinted akik 18 éven aluliak és söröznek boroznak itt mgkérdezték, hogy hol vehetnek?
- a válasz nem, mert akik 18 éven alul iszogatnak azok pofátlanul magabiztosak, azaz a ti nyelveteken menők, és elnézik őket 20-on évesnek
- végkövetkeztetés: ha te itt megkérdezed, először akkor leszel gyökér, másodszor akkor mikor pironkodva/röhögve járkáltok a boltban, hogy a helyére tegyétek az üveget, harmadszor pedig akkor, mikor leültök egy parkba és szinte mellet veregetve iszogatjátok a pezsit
Az alkohol fogyasztásnak kúltúrája van, 18 év alatt még a legtöbben nincsenek azon a szinten, hogy ezt fölfogják, össze-vissza hányják a belvárost.
Igyál inkább Bambit. Az a legjobb pia gyerekeknek.
Én is néhs elszörnyedek azokon a 14.15 éveseken akik nem is tudják hogy kell ini pl rövid italokat kísérő nélkül
meg ieneke de csak isznak -.-
Ha lenne itt 18 éven aluli pécsi, vagy Pécs környéki, aki meg tudná mondani, az sem hiszem, hogy világgá kürtölné, hol lehet piát venni, hogy aztán jól lekapcsolja a helyet a fogyasztóvédelem. :) Tehát alapból hülyeség ilyen kérdést feltenni is!
(Előző hozzászólóknak: Én is 17 éves vagyok, osztálytársam 18. Szerintem nem velünk van a baj, akik megiszunk olykor 1-2 üveg sört családi/baráti társaságban vagy alkalmanként a kocsmában, hanem azokkal a 13-14 évesekkel, akik össze-vissza rendszertelenül isznak minden dzsuvát, őrjöngenek, összehányják a várost és belekötnek az emberekbe. Aztán év végén jól megbuknak.
Mondjuk sajnos az is igaz, hogy ez a 14 év körüli őrjöngős fajta a jellemzőbb.)
Előző, én is azt mondtam, hogy TÖBBNYIRE 18 év alatt még nem elég érett az ember szellemileg az alkohol fogyasztáshoz. Többnyire. Akik meg elég érettek az többnyire a neveltetés miatt van, vagy az értelmes baráti társaság miatt, akik között akár idősebbek is előfordulnak... Így hozzájutnak piához. Ezekkel semmi gond, nem azzal van a gond, ha valaki 17 évesen és 11 hónaposan alkoholizál, hanem azokkal, akik agyilag nincsenek azon a szinten, hogy ismerjék a saját határaikat....
Vannak, akik már 16 évesen eljutnak erre a szintre, de vannak, akik 28 évesen sem tudnak mértékkel inni. Ez utóbbiakkal van a baj.
Elisabath:
Szólj egy felnőtt ismerősödnek hogy vegyen neked :P eza a legegyszerűbb. Nem kell ebből ügyet csinálni ugyan már ezt senki nem tartotta be aki ide írt ebben biztos vagyok.Na csoki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!