Sztetek, alkoholista vagyok vagy még nem? Leírnátok a véleményeteket?
Figyelt kérdés
23/F vagyok egyetemista. Kollégiumba lakok Szeretem az alkohol hatását. Amikor hétvégére haza megyek otthon kb folyamatosan ittas állapotba vagyok. Már reggel elkezdek inni és egészen estig iszok. Mikor bent vagyok koliba olyankor elfoglaltabb vagyok úgy hogy olyankor nem annyira iszok. Egyetemen csak buliba iszok ami egy két alkalom egy héten de olyankor eléggé leiszom magam. Szerencsére a tanulmányi átlagom ettől függetlenül elég jó. Szerintetek ez már alkoholizmus? Le kellene állnom? Leírnátok a véleményeteket?2023. dec. 13. 19:13
11/13 anonim válasza:
Egyetemistaként ezt látnod kellene hogy ez már alkoholizmus.
12/13 anonim válasza:
Szerintem is ez a hétvégi ivás para. Nem kell eljutnod a remegeshez, talán még a feszültséghez sem. Én csak akkor voltam feszült, amikor másodjára hagytam abba, kB egy hétig, minden nap élményem munka után órákig temposan sétálni, hogy lefoglaljam magam. Most nincs semmi, de én is alkoholista vagyok, csak nem jutottam még olyan mélyre.
13/13 anonim válasza:
Nehogy leállj vele. A drogok kiváló mozgatórugói a gazdaságnak. Gondolj bele hogy így te állod a boltos kiscsaj műkörmét a hó elején. És mivel így napi 3 pisilés helyett legalább 8 van, ezért még a közműves irószereibe is beleadsz egy kis pénzt. Egy drogos pénztárcáját a legjobb csapolni. Ne rontsd el ezt a többszáz éves hagyományt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!