Vettem egy liter italt, kibontottam de nem fogom meginni kb egy évig.. Meddig áll el így nyitva?
Figyelt kérdés
egy liter campari
megbontottam, ittam belőle kb fél decit
2023. dec. 5. 21:25
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy megbuggyan. Vidd el partira.
2/4 anonim válasza:
Ezt találtam:
Ha felülemelkedünk a borzalmas fordításon, akkor a lényeg:
-javasolt 12 hónapon belül meginni (te is kb. ennyi időt írtál szerencsére)
-semmi bajod nem lesz tőle, ha tovább áll, inkább csak romlik a minősége, pl. változik a jellegzetes íze
-követni kell a leírt helyes tárolási ajánlásokat (tárold hűtve és állítva úgy, hogy ne érjen az ital a kupakhoz)
Egészségedre! 😀
3/4 Phoney válasza:
Ahogy tegnap 22:27 írja. A Campari gyakorlatilag akármeddig fogyasztható, max. az íze nem lesz ugyanolyan friss hosszú távon. De az is inkább csak akkor, amikor úgy tartogatod évekig, hogy sok hiányzik belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!