Minden nap lefekvés előtt egy sör nagyon káros?
Nem, nem káros, sőt! Egészséges. Több műsorban láttam, hogy pasiknak kifejezetten ajánlják a napi 2 sör, tehát 1 liter fogyasztását, nőknek ennek a felét. Érrendszernek, szívnek, prosztatának, vesének nagyon jó.
Spektrumon a "Tények és tévhitek" című műsorban alaposan körbejárták a témát.
Réegebben én is igy csináltam,hogy lefekvés elött főleg nyáron egy fél liter sört leguritottam!:)De..,sztem azért nem olyan jó(igy visszagondolva),mert a máj éjszaka nem tud rendessen méregteleniteni,ha megiszol egy pofa sört esténként!Nekem egy idő után már fájt a májam,és gyulladt volt,pedig tényleg csak fél liter sört ittam lefekvés elött..
Mióta nem csinálom azóta a májamnak kutya baja..,főleg hogy méregtelenitettem is!! 30F
00:36-os jó hülye:)
Kérdésre: nem, egyáltalán nem. Ha tényleg érdekel, guglizz rá a sör jótékony hatásaira. Előttem már írták az ajánlott mennyiséget.
(Kizárólag minőségi sörre igaz a válaszom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!