Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Minden nap lefekvés előtt egy...

Minden nap lefekvés előtt egy sör nagyon káros?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 23:43
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem, segít ráhangolódni az elalvásra, rendszerezi a gondolatokat, jobban lehet tőle aludni.
2010. okt. 20. 23:51
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nem káros, sőt! Egészséges. Több műsorban láttam, hogy pasiknak kifejezetten ajánlják a napi 2 sör, tehát 1 liter fogyasztását, nőknek ennek a felét. Érrendszernek, szívnek, prosztatának, vesének nagyon jó.

Spektrumon a "Tények és tévhitek" című műsorban alaposan körbejárták a témát.

2010. okt. 21. 00:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Réegebben én is igy csináltam,hogy lefekvés elött főleg nyáron egy fél liter sört leguritottam!:)De..,sztem azért nem olyan jó(igy visszagondolva),mert a máj éjszaka nem tud rendessen méregteleniteni,ha megiszol egy pofa sört esténként!Nekem egy idő után már fájt a májam,és gyulladt volt,pedig tényleg csak fél liter sört ittam lefekvés elött..

Mióta nem csinálom azóta a májamnak kutya baja..,főleg hogy méregtelenitettem is!! 30F

2010. okt. 21. 00:11
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Egy pohár bor lenne egészséges a sörtől csak hízol nem véletlenül mondják hogy folyékony kenyér.
2010. okt. 21. 00:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Napi egy sör a pattanásokra is jó. Mondjuk nem biztos, hogy pont lefekvés előtt a legjobb.
2010. okt. 21. 03:17
 6/8 BeerHunter ***** válasza:

00:36-os jó hülye:)

Kérdésre: nem, egyáltalán nem. Ha tényleg érdekel, guglizz rá a sör jótékony hatásaira. Előttem már írták az ajánlott mennyiséget.

(Kizárólag minőségi sörre igaz a válaszom)

2010. okt. 21. 05:57
 7/8 anonim ***** válasza:
45%
Jól esik? Gondolom igen, ha megiszod. Ha jól esik, akkor semmiképpen nem káros (mértékkel). Veseproblémákra is szokták ajánlani. Egészségedre!
2010. okt. 21. 07:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. okt. 21. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!