Csomagautomatába lehet rendelni alkoholos italokat?
Én rendeltem már netről különleges piát többször is, nem tudom már, hogy melyik futárcéggel és milyen automatába, de gond nélkül megkaptam minden alkalommal.
Végül is útközben van nagyobb veszélyben egy törékeny csomag, onnantól mindegy, hogy a kezedbe nyomja a futár vagy leteszi egy automatába, nem?
#1, nem a törékenység a lényege, hanem az, hogy eleve alkoholos italról van szó!
Kérdező, erre nincs külön törvény/jogszabály, hanem mint minden webshop, úgy az italosok is maguk döntik el, felkínálják-e opciónak ezt az átvételi lehetőséget!
A kérdező írta a törékenységet, miért nekem írod?
Én pont azt írtam, hogy a törékenység nem indokolja...
Amúgy az alkoholos ital csak annyit jelent, hogy már az oldal látogatásakor nyilatkoznod kell, hogy elmúltál 18, tovább a rendelésnél sem feszegetik emlékeim szerint, szóval nincs atombiztos védelmük kiskorúak vásárlása ellen :)
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!