Borsodi vagy Dreher?
Én ha szavazhatnék, a Dreherre nyomnék.
Valahogy karakteresebb az íze és az utóíze is.
Ettől függetlenül a Borsodi sem rossz, mégsem az a könnyed, ízletes sör, hanem inkább kesernyés.
Kíváncsi vagyok, ki hogy érzi, lehet még ki fogom emelni ezt a kérdést, mert így kevés a reakció.
4# Jaja, ez is ízlés kérdése.
Pedig sok mindenből szeretem a keserűt, pl ott van az Unicum vagy a kávé, de a sört valahogy nem szeretem kifejezetten keserűen.
Nem tudok szavazni, mert mindegyiket szeretem, és egyik sem kiemelkedőbb a másiknál! Nem vagyok alkesz, de elsősorban inkább az erősebb söröket favorizálom, minimum 5%, meg persze az íz is sokat számít!
A Borsodi Mester nagyon ízlik, az egyik kedvencem, pilzeni típusú sör, hasonló ízvilágú, mint a Staropramen, de attól lágyabb, kevésbé keserű.
A Dreher meg általánosságban finom söröket gyárt, abból a Gold, IPA, és Bitter Lager a kedvenceim. A Bitter Lager nem túlzottan, inkább karakteresen keserű, az IPA-nak pedig van egy minimálisan bodzás aromája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!