Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Barna vagy világos sör jön be...

Barna vagy világos sör jön be nektek jobban?

Figyelt kérdés

2023. okt. 28. 16:28
A kérdező szavazást indított:
Barna sör
Világos sör
30 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Barnából is van minőségi, mint pl. a 7,3%-os dreher bak.
2023. okt. 28. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 A kérdező kommentje:
1# Ittam már, és nekem borzasztóan keserű volt. Nemcsak a magas alkoholkoncentráció miatt, hanem mert barna sör. Eddig úgy néz ki, mások is jobban szeretik a világosat.
2023. okt. 28. 17:53
 3/14 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül nem azt mondom, hogy szar, csak szerintem nagyon megosztó…
2023. okt. 28. 17:53
 4/14 anonim ***** válasza:
75%

3

Szerintem aki szereti a kávét annak nagy eséllyel a barna sör is ízlik.Hiszen annak van némi kávés íze.

2023. okt. 28. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 A kérdező kommentje:

Imádom a kávét, mindennap iszom.

A barna sör meg valami ritka rossz, keserű számomra. Pedig a kávét is majdnem teljesen feketén iszom.

Aztán lehet vannak akik mindkettőt szeretik, de szerintem nincs összefüggésben a kettő.

2023. okt. 28. 21:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Átlagban a világost kedvelem kevésbé karakteres. Ősszel, télen viszont keresem a Budweiser dark lagert ami erősen szezonális, Staropramen Granát, vagy Dreher Bak ez elég kávés, én szeretem.
2023. okt. 28. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Én a világos söröket szeretem inkább!
2023. okt. 28. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a barna már erős, tömény keserű ízű...
2023. okt. 29. 01:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy egy sör mennyire keserű, nem a pörkölt malátán múlik, hanem a 60 percig forralt, magasabb alfasav tartalmú komló mennyiségén. A nagyon sötétre pörköléssel megjelenhet kellemetlen keserűség, de egy ésszerű receptben csak annyi kerül a sörbe ezekből, amennyit a szín indokol, azzal pedig épp csak hozzáad egy kis komplexitást a megmutatkozó pörkíz, rendszerint jóval alacsonyabb pörkölésű malátákkal karöltve, miközben 80% sima pilsner dolgoztatja a keményítőbontó enzimjeit. Ha egy nagyüzemi barna sör keserű, ott a főzőmester hozott népszerűtlen döntést.
2023. okt. 29. 05:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Nekem a világos olyan, hogy egynél több is jól esik, de léteznek jó coffee vagy chocolate stoutok, amiket abbahagyni alig lehet. Az átlag barnával nekem az a bajom, ami a vörössel szokott lenni: a red maláta égetett cukor ízvilága. Zavar és kész, hiába tudom, hogy stílushelyes.
2023. okt. 29. 05:59
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!