Melyek most (23 ősze) a legjobb nagyüzemi sörök itthon?
Évente elő-előkerül ez a kérdés itt a gyakorin, de ahogy a válaszok, úgy a sörök minősége is változott, pl tavaly leromlott a Lidlis Steambrew Ipa, vizesebb lett a Soproni Ipa, megszűnt a Soproni Porter, de lett kukoricamentes láger mindenhol. Mi a helyzet idén?
Egy ideje (kb tavasz) egyáltalán nem iszom, de hetek óta nagyon kívánom, hogy igyak valamit, tájékozódni szeretnék, mit lenne érdemes újra kipróbálni.
#3, a Soproni igen, de a Dreher és a Borsodi már nem kukoricásak!
Amúgy igen, ez valóban egyéni ízlés dolga, hogy kinek melyik sörök jönnek be leginkább, felesleges ezen vitatkozni, legfeljebb véleményt és ajánlást lehet írni!
Például elsődlegesen magyar sörökből nekem a kedvenceim:
Borsodi Mester
Soproni 1895
Dreher: Gold, IPA, Bitter Lager
Megjegyezném, hogy én mondjuk jobban favorizálom az erősebb söröket (min. 5%), de ettől függetlenül ízre a Dreher Hidegkomlós és a Pécsi Szalon is nagyon finomak szerintem.
Külföldiekből amiket a leggyakrabban veszek: Beck’s, Gösser, Peroni, Asahi, vagy ritkábban még Stella Artois, Carlsberg, Zipfer, Csíki Sör, és DAB, bár utóbbi 3 elég drága.
Sógoromnak pedig a Tuborg és az üveges Miller a 2 favorit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!