Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Fekete Abszintot hogy kell inni?

Fekete Abszintot hogy kell inni?

Figyelt kérdés
Ma este akarunk kimenni és van egy fekete abszintunk, hallottam valamit hogy valami cukor meg ez meg az de nem értettem pontosan, a kérdésem az lenne hogy hogyan is érdemes inni a fekete abszintot és hogy 7-8-9 embernek elég lesz-e ahhoz hogy elég jó legyen a hangulat :D
2010. okt. 16. 14:33
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Tujon volt benne ami idegméreg...az igazi abszint amit franciába lehet kapni az zöld színű. Az idegméreg miatt életveszélyes,am meg olyat amibe még van tujon csak franciáb kaphatsz...én ittam olyat is és jöttek is a "zöld tündérek" :)
2010. okt. 19. 12:48
 22/24 Phoney ***** válasza:

Olvasd már el az a dzsuvás cikket mert mindjárt sírok...:P

1914-ben meg sem tudták mérni, mennyi tujon kerül egy üveg abszintba, azt meg nem nagyon akarták észrevenni, hogy az olcsó "abszintot" szemétből készítik a parasztoknak.....ma is kórházba kerülnek egyesek a tablettás bortól, most akkor be fogják tiltani a bort "mert a tannin mérgező", vagy mivan?:)

Amúgy remélem nem lesznek rémálmaid, de a mai abszintban kb annyi tujon van, mint a régiben.

2010. okt. 19. 13:28
 23/24 Phoney ***** válasza:

Ja, én meg olyan erős (tujon) ürömtinktúrát is csináltam már, hogy legalább 3 üveg "régi abszint" tujontartalma benne volt, velem miért nem történt semmi?

Hihetetlen, hogy egyesek a zöld vodkától is képesek haluzni, ha igazán akarnak.

Mondjuk azt is elmondanám, hogy 100 éve senki nem állította, hogy az abszinttól azonnal haluzni lehet ha berúgsz, dehát a műveletlenség nagy úr, ugye.

2010. okt. 19. 13:32
 24/24 anonim ***** válasza:
0,4-0.5 cl-es pohárban lehúzod töményen, majd iszol rá kísérőként valami alkoholmentes italt pl kóla, víz, narancslé, ásványvíz stb
2011. febr. 24. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!