2/5 anonim válasza:
Milyen népszerű lett manapság a 2 littyós legalja flakonos. Ez az 5-6.-dik kérdés róla. Ugye te nem a zomelié vagy, aki ezerrel reklámozza ezt az ihatatlan lőrét?
3/5 A kérdező kommentje:
#2 azt se tudom mi az a zomeliè 😃 nem reklámozom viszont tényleg olcsó és hamar üt berugásra tökéletes csak kíváncsi vagyok ha kannás bornak számít akkor mi a baj vele sokan ellenzik a kannás borokat de miért ?
2023. aug. 22. 17:43
4/5 Phoney válasza:
Mert szar az íze és általában picsamásnapos is vagy tőle, de ha nálad nem így van vagy nem érdekel, akkor nem kell foglalkoznod vele, elég ha elfogadod, hogy másoknak igen.
5/5 anonim válasza:
Zomelié vagyok és csak a SPAR Völgyes borát fogyaszd. Megérdemelné a Palásti borászat, hogy Magyarország első számú bora legyen a Völgyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!