Olasz rizling szőlőböl készült bort, feljavítva 20 cukorfokosra, hányszor kell lefejteni? nem kiállításra csak saját felhasználásra.
Figyelt kérdés
bor2023. aug. 14. 16:38
1/2 mindentudó99 válasza:
Én ketszer fejtem a fehéret. Ha kiforrt akkor lefejtem majd derítőt teszek be és lefejtem újra pár nap múlva. De van aki csak egyszer fejti de akkor nem lesz teljesen tiszta. A vörösbort csak egyszer fejtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!