Fagyasztóban megrepedhet a Jägermeister üveg?
Balatonra vettem, rá van írva -18 fokon ajánlott. Tényleg jéghidegen a legjobb. De fagyóba sose raktam
Nem fagy szét az üvege? Át kéne önteni műanyag flakonba?
Köszönöm a valaszokat
Illetve mennyi időt lehet bent, mert olvastam hogy kásásodhat, mert ez a 35 fokos ital nem olyan erős.
Üvegek a fagyon csak akkor repednek szét, ha tömbbé fagy a tartalmuk, és úgy alakul a fagyás iránya, hogy szétnyomja a jég. (Annyit nem töltenek szinte semmibe, hogy maga a térfogat nyomja szét, de hiába, ha a fölösleg már nem éri el az üres helyeket.)
Annyira valszeg egy fagyasztó sem hűt, hogy tömmbbé fagyjon a Jäger. Ha kásásra fagy, az nem baj, mert az nem tudja szétnyomni.
Nem reped meg, mert nem fagy meg benne a ital (a magas alkoholtartalom miatt) és nem nyomja szét.
Nekem mondjuk sima hűtőben is tök jó hideg, nem szoktam a fagyasztóba tenni.
Van, ahol egyébként a poharat teszik a fagyasztóba, amiben felszolgálják majd.
A Jäger nem reped meg. Nagyon sokat tárolják fagyasztóban és semmi baja.
De nem minden üveg tehető fagyasztóba. És persze az is számít, hogy mi van benne.
Nálam mindig a fagyóban van. Nem csak bulikázás előtt, hanem üzemszerűleg ott tárolva.
Sose lett semmi baja.
"Nem...De -18 °C ..Szinte mindig szobahőmérsékleten fogyasztom."
Nézd, ha a -18 fokos Jägert beletöltöd a 28 fokos pohárba, szerinted hány fokos lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!