Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Van itt hozzám hasonló alkesz?...

Van itt hozzám hasonló alkesz? Én már reggel 7-kor idegbeteg vagyok, ha még nem tudtam addig sört inni.

Figyelt kérdés

2023. júl. 6. 08:10
1 2
 11/13 johny85 ***** válasza:
belefér én is 1 felesel kezdem utána sör belevér csak ne vid túlzásba
2023. júl. 13. 18:03
 12/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem vagy egyedül, Magyarország kiemelkedő az alkoholisták számában (is). Egyébként az alkoholizmus egy betegség, és egyedül nagyon nehéz kijönni belőle, szinte lehetetlen (csakúgy mint a depresszióból vagy más mentális betegségekből). Tehát a legjobb lenne, ha szakember segítségét kérnéd. Amire állami ellátásban igen sokat kell talán várni, de időpontot kérni sose késő! Főleg, hogy a semminél az is jobb, ha vársz és kapsz egy részleges ellátást, mintha soha és semmit.
2023. júl. 15. 16:43
 13/13 anonim ***** válasza:

12.es

Ha már szóba került, hogy néz ki egy ilyen állami ellátás, részleges ellátás? Hogyan, mivel tud segíteni egy ilyen szakember egy alkoholistán, mondjuk egy ilyen 4-5 sörösön, mint a kérdező? Beszélgetés? Gyógyszer?

2023. júl. 15. 17:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!