17/F-nek gáz, ha nem felesezik, hanem csak borozik vagy sörözik egy kocsmában?
ne cseszegessétek már! 17 évesen a mai fiatalok többsége már jócskán jár kocsmába. én is jártam anno.
nem is baj, h iszol felest, annyi sok pancsolt fos van.
maradj a sörnél, esetleg minőségibb bor, de ne tablettás.
az én barátaim nem néznek ki, tudják, h nem bírom a felest, egyszerűen rosszul vagyok tőle. eddig akárhányszor ittam, róka lett a vége. szal nem is erőltetem.
így van nem kell izélni.manapság már 14 évesen elkezdik a fiatalok az ivást(legalábbis nagy részük)
amúgy ha nem szeretnék felesezni akkor borozz vagy sörözz :)
Szerintem a kérdés gáz.
De halál komolyan. Foglalkozz többet magaddal, mert ha azon merengsz (ráadásul sikertelenül), hogy gáz-e ha nem iszol töményet, akkor komoly baj van.
Szia, nem megsérteni szeretnélek, az én fiam is 17. Sztem egy 17 éves fiúnak nem a kocsmában lenne a helye...na jó, néha a haverokkal el lehet menni ide-oda, ez természetes, mikor "éljen " az ember, ha 17 évesen??? Ez ok. de vannak nem kocsmák is, és sztem mennél ritkábban, mértékkel érdemes piát fogyasztani, legyen az sör, bor, vagy tömény. sajnos pont a Te korosztályodban haverokkal italozgató, vagy kocsmázgató fiúk lesznek később akaratlanul is az alkohol foglyává. Mire ráébrednek, már késő...
Csak a jószándék vezérelt. Egyébként az én fiam is elmegy ritkán, valamely alkalom révén a barátaival, sosincs nála annyi pénz, hogy nagyon tudjon inni. Legutóbb egy pohár bort ivott, ha koncertre megy, max a ruhatárra visz 200ft-ot, de azt sem mindíg. Esélye sincs bármit fogyasztani. egyszer kérdeztem, nem gáz ez neki? Annyit mondott, miért lenne gáz? a Budiban van csap, lehet vizet inni, nem szomjas....
Nem tudom, Nálad csak alkalmi haveri összejövetelt érintően merült-e fel a kérdés, de ha észnél vagy és csak mértékkel fogyasztasz, akkor azzal nincs gond. Remélem, érzed a féltésemet, bár nem ismerlek. Légy bölcs!!! sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!