Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Most akkor részeg vagyok?

Most akkor részeg vagyok?

Figyelt kérdés

Megittam majdnem 1 üveg bort de nem vagyok rosszul csak kicsit szédelgek. Nem szoktam amúgy gyakran inni. Most úgy érzem bármire képes lennék. 1 pohárral ivott a barátnőm a többit én ittam meg. Részeg vagyok

, és mikor fog elmúlni a szédülés mit tegyek?

2023. jún. 5. 22:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Azt teszem majd mindjárt, már kimeneten pisilni de. Nagyon szédülök. Remélem elmúlik reggelre, félek, nem nagyon szoktam inni sokat.
2023. jún. 5. 22:50
 12/18 anonim ***** válasza:
43%
Nem volt jo otlet ilyen gyogyszerekre inni ha nem tudsz hanyni fekudj le ,de az lenne a legjobb,jo kis hanyas aztan alvas
2023. jún. 5. 22:50
 13/18 A kérdező kommentje:
Most már rosszabbul vagyok, megpróbálok elaludni, hátha akkor jobb lesz.
2023. jún. 5. 23:03
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Pancser minek iszik az aki nem bírja?
2023. jún. 5. 23:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Értem én, hogy legalább van mire inni, de pont gyógyszerre??
2023. jún. 5. 23:59
 16/18 anonim ***** válasza:
41%

Azért egy üveg borból ne csináljunk már ekkora drámát. Gyógyszerre... Hány fiatal iszik drogra hétvégente?

Nem azt mondom, hogy így kell csinálni, de ha akkora baj lenne eszedbe sem jutott volna elővenni a telefont, belépni ide és megfogalmazni egy kérdést. Akkor mégis képben voltál.

2023. jún. 6. 01:00
 17/18 NTBS ***** válasza:
Részben. Remélem már jobban vagy.
2023. jún. 6. 07:16
 18/18 anonim ***** válasza:
41%
Tudjátok mit csinál ilyenkor a vidéki man?
2023. jún. 6. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!