Akik 2005 május 1 után születtek azokat tényleg nem szolgálnak ki alkoholos italokat?
Figyelt kérdés
Pennyben olvastam, hogy akik 2005 május 1 után születtek nem szolgálják ki alkoholos itallal, ez most csak náluk lesz vagy minden boltban?
Szerencse, hogy 2002 márciusi vagyok. :D
2023. máj. 5. 10:51
1/9 anonim válasza:
Hát ilyent nem hallottam.Miért ne szolgálnák ki azt aki 2005 május másodikán született?Ő már elmúlt 18 éves.Persze ha mondjuk 2008 május másodikán született,akkor érthető ha nem kapja meg a sört.
2/9 anonim válasza:
Hallottam valami hasonlót, de az nem európai ország volt, és dohánytermékekre vonatkozott.
3/9 anonim válasza:
Ez csupán emlékeztető a pénztárosnak, hogy melyik év, melyik hó előtt születettek múltak el már 18 évesek. Illetve így nem kell azon vitatkoznia a pénztárosnak, hogy a születésnapján már kiadhatja-e vagy sem. Következő hónapban lecserélik a feliratot június 1-re.
4/9 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy ez a tábla minden nap változik, hogy a segítsen a debileknek, akik nem tudnak 18-ig számolni???
5/9 anonim válasza:
Nem hiszem, a suli melletti kocsmába 16 évesen is kiszolgáltak.
6/9 anonim válasza:
#5, na az ilyen kocsmákat kellene azonnal bezáratni!
Kérdező, gondolom akkor nem csak az évszámot nézik, hanem napra pontosan figyelik az életkort, ami szerintem teljesen okés, hogy véletlenül se szolgáljanak ki alkohollal 18 év alattit!
7/9 anonim válasza:
Ha téged nem szolgálnak ki megveteted mással, ennyi.
8/9 A kérdező kommentje:
Egyébként azt is írták, hogy aki aznap lett 18 nem szolgálhatják ki csak másnap. Én úgy tudtam pont, hogy ki lehet, még az órát se nézik.
Én is vettem már lazán 2019 környékén piát, egyetemi bulikban vagy boltban mert már akkor is idősebbnek néztek.
2023. máj. 12. 20:02
9/9 anonim válasza:
Bárki tud piát szerezni, ez Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!