Mi a baja az embereknek a kétliteres Kőbányaival?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 16:04
31/40 MolotovPunk válasza:
HB-ból az eredeti német jó, bár úgy tudom a magyarban gyártott HB-ben sincs kukorica.
32/40 anonim válasza:
HB, Löwen, Holsten, Steffl, Kaiser, Rákóczi - minden 10°B-ra lebutított régi prémium sörben van.
33/40 anonim válasza:
#17: "Mit érzel a kukoricás sörökben?"
Nem is az a legszörnyűbb, amit fogyasztás közben érzek, hanem a másnapi fejfájás, na az gyilkos.
34/40 anonim válasza:
A felfájás antioxidánstól lesz. Egyes gyártók Kálium-metabiszulfidot (borként) használnak, mások aszkorbinsavat. Ha valaki érzékeny a kénre, akkor lehet panasza. A kukorica keményítője ugyanúgy elcukrosodik, mint a malátáé. Ebből a szempontból nem adódik összetételbeli különbség, vagyis nincs olyan összetevő, ami magasabb lenne.
35/40 anonim válasza:
#34: ha pont ugyanaz történne, akkor nem lenne más az íze
37/40 anonim válasza:
#1,2,3,4,5,...36
Ha a Mama mondja!
38/40 anonim válasza:
Szerintem a fejfájósság is az erjedés siettetése miatti többlet kozmaolaj (hosszabb láncú alkohol) és maradék acetaldehid miatt lesz, az már csak hab a tortán, hogy nagy zsák tápokat mókolnak bele pármillányi plusz profitért az anyafuttatók.
39/40 anonim válasza:
Pedig, basszus, olyan jó a Kőbamby! Nemesi sör.
40/40 anonim válasza:
Ne érts félre, én, aki nem szeretem, időnként bekattanok, és ha úgy van, két flakonosat beverek (raklap mélyéről válogatva lehetőleg, a már említett fényíz, égett gumi ízhiba miatt). Régebben kedvencem volt, igaz, sokkal kenyeresebb volt, és sokkal kevesebb tényleges sörélményem volt nekem is akkoriban. Attól még nem olyan rossz, de a jó sör messze nem ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!