Sörösök, általában milyen márkájú sört szoktatok inni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 9. 13:24
1/10 anonim válasza:
Dreher, Gösser
Sopronit is ittam régen de meguntam a kukoricadarás sz@rjukat
2/10 anonim válasza:
az esetek 95 százalékában Heinekent, amíg söröztem...
3/10 anonim válasza:
Legtöbbször Dreher iszok. Néha Pilsner Urquellt
4/10 anonim válasza:
Dreher, Urquell, Kőbi, Budvar, Duvel.
5/10 anonim válasza:
1: a Gösser is Sopronban készül .
6/10 anonim válasza:
Kb ugyanaz a gösser mint a soproni.
A magyar sörök közül egyedül a Dreher iható, bár annak is esik a minősége.
Eredeti cseh vagy belga sörök jönnek be nekem.
7/10 anonim válasza:
Leobenben a friss Gösser amúgy nagyon finom. Sajnos, Sopronban nincs szakember, a Heineken erre nem is törekszik. A Drehernél ez mindig elsőrendű volt. Borsodban meg, ahogy éppen beesett valaki. Most kb másfél éve lehet valaki, aki többet tud termelésvezetésben, mint aki előtte volt, aki kb semmit. Ez érződik.
8/10 anonim válasza:
Staropramen vagy Pilsner. Régebben Becks vagy Carlsberg.
9/10 anonim válasza:
Tökmindegy, csak legyen legalább 5%-os, valódi komló (is) legyen benne, és ízre is finom! Sokfélét szeretek, de persze az ára sem mindegy, amiket magamnak a leggyakrabban szoktam venni itthonra:
Borsodi Mester
Dreher IPA
Beck’s
Gösser
Peroni
Asahi
10/10 anonim válasza:
Argus (fekete dobozos 7%-os)
Borsodi Bivaly
Steam Brew (remélem jól írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!