Boros pohárban a tetejét érő de nem teljesen bor mennyi? hány liter dc
Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 14:22
1/12 anonim válasza:
Borospohártól függ 3 és 5 deci kozt
2/12 anonim válasza:
MEKKORA az a borospohár? EGY KONKRéT méret ugyanis nincs. Söt az sem mindegy, fehér, vagy vörösbor, esetleg rozé!
3/12 anonim válasza:
1-es: milyen pohár fél literes?????
6/12 anonim válasza:
5 nem is értem, hogy mit nem értesz? Biztosan az már megvan neki, hogy hány liter ac.:-) (AC/DC)
7/12 anonim válasza:
én ezt mutatnál példának rá hogy a borospohár bármilyen méret lehet...
8/12 anonim válasza:
*mutatnám. laza 2500 kalória 50 mp alatt azért komoly
9/12 anonim válasza:
#3 jellemzően a vörösboros poharak szép nagy öblösek. És nagyon csalókák, mert nekem is akad olyan készletem, amit 2-2.5 decisre tippeltem volna, de koppra belefér egy üveg bor.
10/12 anonim válasza:
#9 Akkor te be tudod tartani, az "ó, csak EGY pohárkával"!
#0Amúgy a vörös általában 2,5 dl, 3 pohár=1 üveg, (ha nem kannás valami), ezzel is lehet saccolni, hány pohárral tudsz kiönteni. Az meg rá van írva, mennyi volt benne. Pezsgős flőtéből ne igyál, az is csalóka, jó magas, és 1 dl fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!