Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik magyar alapsört kedvele...

Melyik magyar alapsört kedveled leginkább?

Figyelt kérdés

Ha nem magyar a kedvenced akkor is érdekel, hogy melyiket választanád.

(A kérdés nyilván olyanoknak szól akik legalább egyet el tudnának fogadni.)

2023. márc. 4. 12:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

9

Azon,hogy a Heineken semleges,jellegtelen ízű szerintem nincs mit vitatni. A cég bizonyára törekszik is arra,hogy ilyen legyen.Éppen azért,hogy minél szélesebb körben eladhassa.Mert mondjuk egy Pilsner Urquell jellegzetes kesernyés íze sokakban viszolygást válthat ki addig a Heinenkent az is meg tudja inni aki valójában nem szereti a sört.Ezért nem meglepő,hogy népszerű.

2023. márc. 4. 18:27
 12/17 anonim ***** válasza:
42%

Amugy nem akarok én is belerúgnia Heineken sör-be, de az az igazság hogy annyira vízizű jellegtelen sör hogy kb az aranyászok karakteresebb.

Az oké hogy olyan országogkban ahol ezeket a "lágy" söröket szeretik népszerű a Heinkeken, de szerintem nálunk a Pilseni féle sörök a népszerüek. Azokhoz hasonlítva a Heineken egy felvizezett üsitőital.

Nem bántásból de a Heineken nem is sör "ízű".

Én nem ismerek olyan piálos, sörözős embert akinek a Heineken a kedvence.

Nálunk a Heineken-t kb csaka tizenéves gyerekek, meg a nagyon alkalmi ívók iszogatják.

2023. márc. 4. 19:04
 13/17 anonim ***** válasza:
53%
#11 Jó, én azt hittem ezt érvelésként írtad, hogy miért rossz a Heineken... Ezek szerint nem, tévedtem. Ha már semleges íz és Heineken nem játszik, akkor egyébként ott az Arany Fácán, az sincsen benne a szavazásban. :( Én Heineken után azt szeretem a legjobban.
2023. márc. 4. 19:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Ui.: Most nézem, azt is a Heineken gyártja, tehát az sem játszik... Ezek szerint én nem szeretem a magyar söröket vagy nem tudom mi van. Nem érzem fairnek ezt a szavazást.
2023. márc. 4. 19:29
 15/17 A kérdező kommentje:

Valóban kifelejtettem párat...

Az Arany fácánt nem azért nem írtam bele mert a Heineken a gyártója, hanem mert elfelejtettem.

Az eredet alapján akartam válogatni nem gyártó szerint.

2023. márc. 4. 20:00
 16/17 anonim ***** válasza:
borsodit jelöltem, mert az említettek közül az a kedvencem, viszont én ritkán iszom az alapsörüket, inkább a mestert.
2023. márc. 5. 10:03
 17/17 MolotovPunk ***** válasza:
Magyar sörök között nálam Dreher Gold a nyerő.
2023. márc. 6. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!