Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a véleményetek a Csíki sörről?

Mi a véleményetek a Csíki sörről?

Figyelt kérdés

Igazából minden érdekelne azzal kapcsolatosan, hogy mi a véleményetek a termékeikről, magáról a cégről és az egész csíki jelenségről.

Valamint az is, hogy honnan hallottatok róla először.

2023. febr. 14. 01:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%

#10 vagyok; kib#szott teló megint elküldte idő előtt!

Na szóval: üveg, címke, összetevők, íz, szín, alkoholtartalom - mindenben teljesen megegyeznek, csak a címkén a felirat más, és a kupak színe, de azon kívül...

Csíki chipset viszont még nem kóstoltam, azt se tudom, hol kapható, semelyik üzletben nem láttam eddig!

2023. febr. 14. 23:59
 12/23 anonim ***** válasza:
65%
Évekkel ezelőtt kóstolgattam, mindig hulladék volt. Rendes zokniszag, még sörfesztiválon csapról is (vélhetően hülyére sokkolgatott, alultáplált élesztő). Az utóbbi évben, hobbi sörfőzőként elég sok sört újraértelmezek, lehet ez is bekerül a bakancslistába, de őszintén szólva kissé tartok tőle, hogy ugyanaz lesz az élmény. Az első főzésemnek voltak érdekes mellékízei, de az is sokkal sörebb és sokkal-sokkal ihatóbb volt minden nagyüzemi szutyoknál. Főleg a maiaknál, amikor az állítólagos kisüzemi pécsinél rendesen ilyen csigaszag jön a habból, meg a Prágában készült szűretlen Staro jól kivehető hagymás jegyeket áraszt (merkaptánosság, szintén alultáplált élesztő).
2023. febr. 15. 07:05
 13/23 anonim válasza:
62%
A mézes a legtutibb. Imádom. Elég édesszájú vagyok alkohol terén, borokból is a legédesebbet iszom. Úgyhogy ha meglátom a Csíki mézest, rárepülök :-)
2023. febr. 16. 14:46
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2023. febr. 20. 17:25
 15/23 anonim ***** válasza:
94%

Nekem régebben jobban bejött.

Ma már egy fillért sem adnék érte.

Iszonyúan túlárazott; kidobott pénz.

2023. febr. 20. 20:11
 16/23 anonim ***** válasza:
72%

Nekem sokáig a kedvencem volt. Szerintem nem rossz.

Most Budweisert iszok legtöbbször.

2023. febr. 21. 00:10
 17/23 anonim ***** válasza:
61%
kellett egy sör a hungaristáknak amire verhetik a mellüket, hogy mekkora magyarok, hogy ezt isszák. Szerintem borzalmas, az áráról nem beszélve.
2023. febr. 21. 04:49
 18/23 anonim ***** válasza:
73%

17 - szerintem is qrva sz@r!

Leértékelve is drága, és attól még egy csöppet sem jobb!

Nagyon sajnálom, hogy ezt kell írnom róla.

Van érzelmi kötődésem iránta, de ez nem írja felül az ízlelő-bimbóim tiltakozását.

2023. febr. 21. 06:01
 19/23 anonim ***** válasza:
72%

Én alapvetően szeretem a jó minőségű söröket. Szerintem nem egy magy durranás sőt a "mézes" meg a multivitaminos rettenet egyenesen gagyi. A köré épített műmagyarkodó arculat a mit a kormány is promotál szerintem gáz. A tulajdonosi kör megint egy érdekes banda.

Ár érték arányban nem éri meg.

2023. febr. 21. 12:18
 20/23 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Nagyon hirdették egy időben, de ahhoz képest nekem soha sem jött be.
2023. febr. 21. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!